Ogrevanje
Vodovod
Solarna tehnika
Kopalniška oprema
Klimatske naprave

IKA, TRGOVSKO PODJETJE, ŽIRI, D.O.O.

Industrijska ulica 11
4226 Žiri, Slovenija

+386 4 518 44 44
info@ika.si

  • O NAS
  • O podjetju

O nas

Smo družinsko trgovsko podjetje s tehničnim blagom. Ponujamo ogrevalno tehniko, vodovodni material s kompletnim kopalniškim programom, industrijskim programom (voda, naftni derivati, plin in drugi mediji), klima napravami, toplotnimi črpalkami in drugim. Na slovenskem trgu zastopamo mnoge kvalitetne proizvajalce, kot so Aquasystem, Biasi, Bnicoll - Redi, Bocchi, Comap, Cordivari, Creavit, Effecta, Feinrohren, Felder, G. Gioanola, Giacomini, Grundfos, IBP, Imas, Junkers - Bosch, K-Flex, LK Armatur, Manta Ecologica, Martoni, Mepa, Microflex, Mora Top, Ochsner, Orlan, Peštan, Plastica alfa, Radox, Ragall, Rems, Termomont, Thermomat, Trakya Döküm, Unigas, Watts, Zilmet.

Imamo centralno skladišče v Žireh, v desetih poslovalnicah, ki so razpršene po celi Sloveniji nudimo kompleten asortiman iz naše ponudbe. Razpolagamo z velikim voznim parkom, s katerim vam na vašo željo kupljeno blago pripeljemo na dom ali gradbišče brezplačno!

Držimo se preprostega načela - ponujamo najvišjo kakovost po ugodnih cenah. S ponudbo, ki obsega več kot štirideset tisoč izdelkov, želimo zadovoljiti vse naše kupce. Naša glavna naloga v prihodnosti je utrjevanje vodilnega položaja na Slovenskem tržišču.


Zgodovina podjetja

Naše poslovalnice in odpiralni časi

Kontakt


  • Omogočamo brezplačno dostavo po Sloveniji!
  • Na voljo Vam je 12 tovornjakov!
  • Skupna nosilnost do 120 ton!