Oddaja prostorov

Oddaja prostorov poslovne stavbe IKA ŽIRI

PRITLIČJE PE (ca. 400 m2)

Pritličje PEPritličje PE

Nahaja se v pritličju stavbe. Ima samostojen vhod preko premičnih vrat, ali pa stranski vhod iz parkirišča. Vključuje 2 ločena sanitarna prostora ter otroško previjalnico. Celotna tla sestavlja granit. Sanitarije so iz keramike. Prostor se zrači naravno in umetno. Dvorana je primerna za prireditve, predstave, razstave ali družabne dogodke, ipd. Pogostitve, poročna slavja, obletnice, proslave ipd., kjer je vključena hrana in pijača, možna izključno preko izvajalca Sklednik, gostinske storitve d.o.o. (več informacij o rezervaciji na www.sklednik.si).

 

NADSTROPJE LEVI (ca. 320 m2)

Nadstropje levi Nahaja se v nadstropju stavbe na levi strani. Ima vhod preko premičnih vrat, ali pa stranski vhod iz parkirišča in sicer preko pritličja. Vključuje 2 ločena sanitarna prostora. Celotna tla sestavlja granit. Sanitarije so iz keramike. Prostor se zrači naravno in umetno. Dvorana je primerna za prireditve, predstave, razstave ali družabne dogodke, ipd.. Pogostitve, poročna slavja, obletnice, proslave ipd., kjer je vključena hrana in pijača, možna izključno preko izvajalca Sklednik, gostinske storitve d.o.o. (več informacij o rezervaciji na www.sklednik.si).

NADSTROPJE DESNI (ca. 275 m2)

Nadstropje desni Nahaja se v nadstropju stavbe na desni strani. Ima vhod preko premičnih vrat, ali pa stranski vhod iz parkirišča in sicer preko pritličja. Vključuje 2 ločena sanitarna prostora. Celotna tla sestavlja granit. Sanitarije so iz keramike. Prostor se zrači naravno in umetno. Dvorana je primerna za prireditve, predstave, razstave ali družabne dogodke, ipd.. Pogostitve, poročna slavja, obletnice, proslave ipd., kjer je vključena hrana in pijača, možna izključno preko izvajalca Sklednik, gostinske storitve d.o.o. (več informacij o rezervaciji na www.sklednik.si).

PLESNA DVORANA (ca. 480 m2)

Plesna dvorana Nahaja se v kleti stavbe. Ima samostojen vhod iz parkirišča poslovne stavbe. Vključuje 3 ločene sanitarne prostore, ki jih je mogoče preurediti v garderobo. Celotna tla dvorane sestavlja parket. Sanitarije so iz keramike. V sanitarijah je urejen odsesalni sistem WC virov po prostorih tako, da se kontinuirano prezračujejo vsi prostori v iznosu 30% odsesavana pri vklopu luči oziroma hkratnega vklopa ventilatorja v stropu. Dvorana se zrači s klimatom, in sicer 100% v večernih urah, ko obratuje in delno ko ne obratuje. V obratnem režimu se dopoldan prezračujejo zgornji prostori. Dvorana je primerna za vodene vadbe, plesne zvrsti, športne zvrsti, dogodke, predstavitve, predstave, ipd.

KONFERENČNA SOBA (ca. 250 m2)

Konferenčna soba Nahaja se v nadstropju stavbe. Ima vhod preko premičnih vrat, ali pa stranski vhod iz parkirišča in sicer preko pritličja. Vključuje 2 ločena sanitarna prostora. Celotna tla sestavlja parket. Sanitarije so iz keramike. Prostor ima naravno svetlobo. Prostor se zrači naravno in umetno. Ima klimo. Konferenčna soba je primerna za prireditve, predstave, seminarje, promocijske dogodke izdelkov, predavanja in delavnice v večjem krogu ljudi (ca. 60 ljudi), ipd.. Vključuje mize in stole za 60 ljudi, LCD projektor, ozvočenje (priklop dodatnih kvalitetnejših zvočnikov) priključke za računalnik, WIFI, hladilnik, samopostrežni aparat.

NAJEM PROSTORA

  • Minimalna rezervacija posameznega prostora je 3 ure.
  • Cena je odvisna od trajanja najema.
  • Prostori morajo biti po uporabi očiščeni in pospravljeni v prvotno stanje.

Najem prostora je možen na dva načina:

  • Preko spletnega obrazca
  • S pošiljanjem izpolnjenega obrazca na e-mail naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Celoten dokument s podatki lahko prenesete tukaj: Oddaja prostorov poslovne stavbe IKA Žiri

Več informacij lahko dobite na telefonskih številkah 041 536 160 ali 041 587 555

NatisniE-naslov

IKA, Trgovsko podjetje Ziri, d.o.o. 2014 - SM